Jennie BLACKPINK Akan Buat Debut Marvel Sebagai Luna Snow?

Donna

Idola K-pop dan pelakon BLACKPINK Jennie (제니) membuat kejutan apabila dia membuat debutnya dalam siri terbaru HBO “The Idol”. Walaupun ada yang mempunyai aduan mereka, yang lain menyokong penuh peranan Jennie dalam rancangan itu. Nah, nampaknya perjalanan lakonannya tidak terhenti di situ.

Baru-baru ini, khabar angin semakin bertiup kencang tentang projek besar Kim Jennie yang seterusnya. Malah ada yang mendakwa ia akan mengukuhkan dirinya di Hollywood. Sejak mendengar khabar angin itu, kita dapat melihat sebabnya. Lagipun, dia nampaknya akan membuat penampilan sulung dalam alam semesta sinematik Marvel dengan watak yang kelihatan praktikal dibuat untuknya!

Sumber: Twitter/@jennierubyjane

Sejak persembahan BLACKPINK Jennie di “The Idol” dikeluarkan, peminat tertanya-tanya apa yang akan berlaku untuk idola itu. Ternyata, Jennie mungkin mempunyai filem blockbuster yang dibarisi, iaitu alam semesta sinematik Marvel. Menurut Dipe Dispatch dan Pop Base, Jennie kini sedang berbincang dengan studio terkenal itu untuk memainkan peranan dalam siri mini “Team Agents of Atlas” yang akan datang.

Kumpulan itu dilaporkan menampilkan wira-wira Asia dan Jennie kononnya sedang dipertimbangkan untuk watak Luna Snow. Luna Snow (nama sebenarnya: Seol Hee) terkenal dengan kawalannya terhadap salji dan didakwa mampu mendatangkan serta menyembuhkan kecederaan. Walau bagaimanapun, apa yang benar-benar menarik ialah watak Jennie secara kanonik adalah idola K-pop dan merupakan ketua kumpulan 4L1T. Peminat pasti teruja dengan persamaan.

Berkaitan:

Walaupun belum ada sebarang pengumuman rasmi mengenai peranan baru Jennie yang menarik, peminat pasti ia berkemungkinan besar. Beberapa orang telah menegaskan bahawa bintang Asia dari alam semesta sinematik Marvel telah mula mengikutinya di Instagram. Yang lain menambah bahawa Jennie kononnya dilihat di padang ais dalam MV “Ready In Love” BLACKPINK, dengan logo serupa di dadanya, yang mereka anggap sebagai petunjuk. Ada juga yang berpendapat Luna Snow akan muncul dalam “Shang-Chi 2”.

Sumber: Twitter

Baiklah, seperti yang kami katakan, tiada apa-apa rasmi telah diumumkan. Tetapi, kita tidak boleh menafikan bahawa ia akan menjadi menarik untuk melihat Jennie BLACKPINK membuat percikan dengan cara uniknya sendiri dalam ayat Marvel! Sehingga itu, kami cadangkan anda sentiasa menyilangkan jari anda untuk Kim Jennie. Semoga dia akan muncul tidak lama lagi, di skrin, sebagai Luna Snow.

Related Post

Leave a Comment