Adakah rambut anda kering dan rapuh? Cuba 6 Serum Rambut Ini!

Donna

Rambut kering adalah satu mimpi ngeri paling dielakkan. Terutama bagi mereka yang suka perming, pelunturan, atau mewarnakan rambut. Proses menjadikan rambut kelihatan lebih cantik sebenarnya mempunyai kesan sampingan rambut kering. Selain sukar untuk digayakan, rambut kering juga boleh membuatnya mood teruk!

Jika rambut anda sudah kering, anda tidak perlu risau kerana terdapat produk yang boleh digunakan untuk memberikan penghidratan dan mengembalikan kilauan rambut anda. Contohnya ialah serum rambut yang dirumus khas untuk kering atau rambut keriting. Lihat 6 cadangan berikut!

Serum Pengisian Semula Pelembap Shea Sebenar Bernilai Hijau

serum rambut

untuk awak Bagi yang inginkan serum yang teksturnya ringan dan tidak melekit, boleh cuba Real Shea Moisturizing Recharging Serum dari Rated Green. diperkayakan mentega shea yang ditekan sejuk organik, asid hyaluronik, Dan bunga rayaSerum ini sangat melembapkan dan melicinkan rambut yang kering dan rosak.

Serum Rambut Minyak Dancoly Marula

Jika rambut anda kering dan kusam kerana kerap terdedah kepada cahaya matahari, anda boleh mencuba Marula Oil Hair Serum dari Dancoly. Serum ini boleh menjadikan rambut lebih lembut, berkilat dan sihat. Selain itu, serum ini juga boleh digunakan sebelum memohon atau penggayaan untuk melindungi rambut daripada haba.

Makarizo Professional Honey Dew Nutriv Serum Dusset

Nama Makarizo Professional mesti dikenali di kalangan orang ramai peminat kecantikan. Jenama Ini sememangnya menjadi tumpuan untuk mempersembahkan produk penjagaan rambut, termasuk serum. Salah satunya ialah Dusset Serum Honey Dew Nutriv. Diperkaya dengan madu dan silikon, produk ini menyuburkan rambut yang kering, rosak dan merekah. Serum ini juga melindungi rambut daripada selaran matahari dan alatan penggayaanmenghalang hujung rambut daripada bercabang, dan menjadikan rambut berasa lebih lembut dan berkilat.

Djamudjamu Nourishing Hair Serum

serum rambut

Jika awak lebih suka produk kecantikan yang diperbuat daripada bahan semulajadi, Djamudjamu’s Nourishing Hair Serum boleh dijadikan pilihan. Diperbuat daripada bahan-bahan yang berasal dari tumbuhan, serum ini menghidrat rambut secara mendalam untuk mengurangkan kekeringan dan kerosakan. Kandungannya juga menguatkan dan menyuburkan semua jenis rambut. Walaupun Serum ini memberikan kilauan pada rambut, tetapi tidak menjadikannya kelihatan berminyak, kamu tahu!

Percy & Reed Time To Shine Mirror Mirror Shine Serum

Untuk awak Yang nak rambut kering bersinar macam cermin boleh cuba Time To Shine Mirro Mirror Shine Serum dari Percy & Reed. Formulanya Diperkaya dengan minyak biji tembikai Kalahari, ia menambahkan protein dan menyuburkan setiap helai rambut. Ia juga diselitkan dengan minyak argan yang melembapkan dan menambah kelembutan tambahan. Teksturnya ringan dan boleh digunakan untuk semua jenis rambut, sama ada rambut basah atau kering.

Berkaitan:

Gallinee Kulit Kepala dan Serum Rambut

serum rambut

Jika anda mencari serum yang boleh digunakan pada kulit kepala dan rambut anda pada masa yang sama, cuba Serum Kulit Kepala dan Rambut dari Gallinée. Seperti rangkaian produk penjagaan kulitMalah, serum ini juga diperkaya prebiotik Dan kompleks postbiotik dan air beras yang diperam. Serum bebas minyak ini boleh melembutkan rambut anda dan menjadikannya kelihatan berkilat.

Jadi, itulah enam serum rambut yang boleh anda cuba pemilik rambut kering. Dari deretan produk di atas, adakah anda pernah mencuba? Tulis di ruangan komen.

Related Post

Leave a Comment