Saranan Krim Kerinting dan Gel untuk Mencantikkan Tekstur Rambut Kerinting dan Kerinting!

Donna

Penampilan mengembang, kusut dan tidak teratur sering menjadi masalah bagi pemilik rambut kerinting dan kerinting. Akhirnya, ramai juga yang memilih untuk meluruskan rambut kerana beranggapan ini cara paling mudah untuk memastikan rambut sentiasa kemas. Walaupun anda tahu helahnya, anda masih boleh melakukan menakjubkan dengan tekstur rambut kerinting atau kerinting semulajadi kamu tahu. Selain daripada perlu memberi perhatian kepada cara mengeringkan rambut anda, gunakan produk tersebut takrifkan curl juga akan membawa perubahan besar! Berikut adalah cadangan krim keriting yang boleh menjadikan tekstur semula jadi rambut lebih jelas dan bebas keriting.

ROSS Curl Defining Cream

cadangan krim keriting

Produk daripada jenama dari Bali cukup banyak di-mengamuk oleh peminat kecantikan rambut kerinting Dan bergelombang. Terdapat beberapa bahan semulajadi yang membuat krim penentu keriting ianya istimewa. minyak kelapa-miliknya mencegah kerosakan dan memastikan rambut bersinar sihat. Sementara minyak daripada paku pokok kacang membantu menyuburkan kulit kepala dan mencegah kelemumur. Selain itu, ada ekstrak akar panax ginseng yang menguatkan akar rambut, ditambah minyak cablin pogostemon untuk menjadikan rambut lebih kelihatan berkilat.

Krim Penentu Gelombang Milbon

Krim Penentu Gelombang Milbon

Ini adalah salah satu produk rambut dari Jepun yang turut disyorkan oleh Diana Hadisuwarno Untuk penggayaan rambut kerinting. The pendandan rambut selalu ada ini di salon. Teksturnya berkrim dan praktikal untuk digunakan kerana pembungkusan tiub. gabungan minyak botani Dan gliserinia berkesan menghidratkan helaian rambut sambil melindunginya daripada kelembapan dan panas. Walaupun ia melembapkan, produk ini tetap terasa ringan dan menjadikan rambut lebih tebal melenting. Hasil akhirnya adalah lebih cerah, kedua-duanya dalamair kering mahupun keringkan. Produk ini juga boleh didapati jika anda melawat salon Nombor 76.

Pengedap Rambut Vanila Minyak Badam Manis Kriwil

Kriwil Hair Sealant

Satu daripada jenama mesti cuba jika anda mempunyai rambut kerinting atau kerinting. Kriwil mempunyai pelbagai produk penjagaan dan penggayaan direka khas untuk anda. Syampu dan perapi bebas sulfat, dan produk lain dikuasai oleh bahan semulajadi. Kriwil juga mempunyai satu pengedap rambut yang tidak hanya memberi bersinar pada rambut kusam dan kering, tetapi juga menjadikan gelombang rambut lebih jelas. Kandungan utama ialah minyak badam manis yang kaya dengan protein dan vitamin A, B dan E. Produk ini juga dilengkapi dengan aroma vanila sangat lembut memanjakan bagus untuk kegunaan harian.

Kerastasé Gel Manifesto Curlee Kontur Curl

Anda mesti biasa dengannya jenama penjagaan rambut premium ini? Krim gel yang mempertingkatkan keriting ia diselitkan dengan madu manuka dan seramida yang sangat bermanfaat untuk rambut kerinting, kerinting dan sangat kerinting. Seperti produk Kérastase lain itu berteknologi tinggiproduk ini tidak kurang canggih kerana ia menggabungkan faedah krim penghidratan, dengan gel yang menahan gaya rambut. Rambut siap melentingberkilauan, dan semestinya berbau mewah!

Bermula dari jenama jenama tempatan hingga antarabangsa yang sering anda temui di salun profesional, itulah cadangannya krim keriting dan gel untuk mencantikkan tekstur rambut kerinting. Oh ya, cara terbaik untuk menggunakan produk jenis ini adalah apabila rambut anda masih lembap selepas mencucinya. Sapukan pada helai rambut, uli, kemudian biarkan kering secara semula jadi atau keringkan guna penyebar rambut. Semoga berjaya kerinting!

Related Post

Leave a Comment