Inovasi Warna Rambut Tanpa Ammonia, Lembut untuk Kulit Kepala

Donna

Bagi anda yang suka menukar warna rambut, ada berita baik dari L’Oréal Professionnel. Jenama penjagaan rambut Syarikat terkemuka ini baru sahaja mempersembahkan inovasi terkini untuk pewarna rambut dan produk penjagaan kulit kepala. Dinamakan New iNOA & Scalp Advanced, rangkaian baharu ini akan memberi anda pengalaman mewarna rambut yang lebih menyeronokkan. Tiada rasa kesemutan atau sensasi panas di kulit kepala!

Kenapa anda tidak boleh membuatnya “berombak”? yup, saya juga mempunyai soalan yang sama semasa menghadiri Forum Perniagaan L’Oréal Professionnel pada 21 Jun 2023. Baiklah, Pengurus Besar Jenama, Ketua Pemasaran, untuk menamakan beberapa pakar rambut daripada L’Oréal Professionnel yang menghadiri dan telah mencuba pewarna rambut dengan iNOA, memberikan penjelasan yang telus tentang inovasi ini. iNOA baharu ialah produk pewarna rambut inovatif tanpa ammonia yang dihasilkan menggunakan teknologi sistem penghantaran minyak. Teknologi ini memberikan warna penampilan warna yang optimum kepada rambut anda, sambil mengekalkan setiap lapisan semula jadi yang wujud dalam helai anda!

Lembut, selesa, tetapi warna tetap optimum

inoa baru

Inovasi terbaru ini juga akan melindungi kulit kepala daripada terjejas mewarna menggunakan pewarna kimia keras. Hal ini turut diungkapkan oleh Indra Tanudarma selaku Ketua Pendidikan L’Oréal Professionnel Indonesia, “Kami faham 90% pengguna mahukan keselesaan kulit kepala semasa proses pewarnaan rambut, dan pengguna juga semakin mengkaji ramuan dalam setiap produk yang mereka gunakan. iNoa baharu didatangkan dengan formula vegan dan bebas ammonia, jadi ia akan memberikan keselesaan optimum kepada kulit kepala. Perkhidmatan mewarna rambut dalam salon yang mana mewah ia memberikan hasil pewarnaan 100%. liputan1.5x lebih berkilat, rambut terasa lembut, dan sesuai untuk semua jenis rambut,” katanya.

Semarakkan Trend Penjagaan Kulit Kepala

Menarik kan? Pewarna rambut yang akan memberikan warna yang diingini tanpa rambut dan kulit kepala. Pada masa yang sama, L’Oréal Professionnel turut memperkenalkan produk lain untuk memberikan penjagaan kulit kepala yang optimum.

Siri Scalp Advanced ini mengandungi bahan aktif seperti niacinamideAHA+ tanah liatDan pirokton olamin yang berguna untuk menangani pelbagai masalah kulit kepala. Dibentangkan dalam produk syampu, topeng rambut, Dan penenang sengit yang akan membantu anda mendapatkan rambut dan kulit kepala yang sihat. Selamat tinggal masalah kulit kepala!

Jika anda ingin mencuba produk ini dan mengetahui keadaan kulit kepala anda, anda boleh mengunjungi salah satu salon rakan kongsi kami L’Oréal Professionnel untuk dilakukan pemeriksaan kulit kepala.

“Sama seperti kulit muka, masalah kulit kepala memerlukan rawatan bersasar mengikut isu yang dialami pengguna. Pengguna boleh mendapatkan perkhidmatan penjagaan kulit kepala yang menyeluruh di salun iaitu Rawatan Advance Pro oleh L’Oréal Professionnel. Rawatan ini bermula dengan diagnosis kulit kepala oleh Pakar Kulit Kepala untuk mendapatkan cadangan penjagaan kulit kepala yang betul. Disokong oleh rakan kongsi salun kami, terdapat bilik khas untuk pelanggan wanita supaya dapat memberikan keselesaan optimum ketika melakukan rawatan di salun,” jelasnya. Tessa Karina sebagai Ketua Pemasaran L’Oréal Professionnel tentang produk ini.

Penjagaan Rambut Sedar

Selain daripada memperkenalkan produk terkini, L’Oréal Professionnel juga memberi jaminan kepada pengguna bahawa pembungkusan produk mereka kini lebih mesra alam. Pembungkusan iNOA baharu dibuat dengan gabungan 100% plastik kitar semula dan 95% aluminium kitar semula. Sementara itu, keseluruhan rangkaian Scalp Advanced diperbuat daripada 100% plastik kitar semula.

Jadi… adakah anda akan cuba atau lulus produk ini? Sejujurnya jika saya mahu cubalah kerana inovasi ini sudah cukup membuatkan saya ingin tahu! tulis masuk ruangan komen ya, awak pasukan cuba atau lulus?

Related Post

Leave a Comment