Penjagaan Rambut Semasa Musim Panas dengan Produk Baharu daripada L’Occitane!

Donna

Adakah anda tahu bahawa dPada musim panas, penjagaan rambut dan kulit kepala memerlukan lebih perhatian? Yup, kerana tanpa disedari kulit kepala dan rambut adalah salah satu bahagian badan yang paling terdedah kepada cahaya matahari. Lebih-lebih lagi jika kita berada di luar bilik.

Cuba perhatikan kulit kepala anda dalam dua musim berbeza, pastinya pada musim panas kulit kepala anda menjadi lembik lebih kerap daripada biasa. Tetapi helaian lebih kering kerana kesan cuaca panas. Ini secara tidak langsung mengganggu aktiviti harian, kerana hari rambut buruk berpotensi membuat mood teruk! Untuk mengatasi ini, ada beberapa cara anda boleh melakukannya. Salah satu yang paling penting ialah pilih produk penjagaan rambut yang boleh memberikan perlindungan dan kesegaran maksimum. Secara kebetulan, L’Occitane baru sahaja mengeluarkan satu siri penjagaan rambut yang mana bebas silikon. Dan produk juga sangat sesuai untuk membantu mendapatkannya rambut sihat semasa musim panas! Apa yang anda fikir produk itu? Ayuh, mari kita bincang dengan lebih terperinci!

Kabus Syampu Kering Kesegaran Memurnikan

penjagaan rambut

Produk pertama dalam barisan ini ialah syampu kering yang boleh membantu menyerap sebum berlebihan dalam rambut! Bertenang, walaupun Ia akan menyerap sebum, tetapi produk ini tidak akan menjadikan helaian rambut dan kulit kepala anda kering. Wangi pudina terkandung dalam produk yang mengandungi 97% bahan semulajadi ini akan menjadikan rambut lebih wangi sepanjang hari!

Scrub Kulit Kepala Kesegaran Memurnikan

penjagaan rambut

Setelah berpuas hati dengan syampu kering yang mana membantu mengurangkan keletihan, tiba masanya untuk anda membersihkan kulit kepala anda yang terasa panas musim panas ini! Scrub kulit kepala ia dirumuskan dengan 5 minyak pati suka thyme, limau gedang, pudina, lavender, Dan cedar. Jadi tinggal lemah lembut dan sangat berkhasiat untuk kulit kepala. Fungsi utamanya ialah menanggalkan sel kulit mati dan sisa produk serta kotoran yang menjadikan rambut kusam. Melalui penggunaan biasa, anda akan mendapat kulit kepala yang kelihatan lebih sihat dan rasa bersih lebih lama.

Syampu Anti Kelemumur

penjagaan rambut

Tambahan pula, syampu yang penting dalam mengekalkan rambut yang sihat. Dengan formula anti kelemumursyampu ini direka untuk menyelesaikan masalah rambut hingga mengeringkan kelemumur! Dengan kandungan allantoin di dalamnya, produk ini akan membantu memberikan perlindungan yang baik dan selamat digunakan setiap hari untuk mendapatkan kulit kepala yang sihat!

Serum Anti Rambut Gugur

Produk terakhir yang hadir ialah serum rambut yang akan mengekalkan kekuatan rambut anda dari akar. Milik ekstrak swertia dan vitamin E di dalamnya, produk ini akan membantu mengurangkan keguguran rambut dan memberikan perlindungan tambahan untuk akar rambut.

Nampak sangat menjanjikan produk not alert L’Occitane dalam menyambut musim panas ini? Saya tertanya-tanya adakah anda berminat untuk mencubanya? Tulis pendapat anda tentang ruangan komen ya!

Tags

Related Post

Leave a Comment