Kehidupan Seks Anda dan Pasangan Hambar? Pasti Kerana 10 Perkara Ini!

Donna

Kehidupan seks awak tidak sehangat dulu, Donnaes? Walaupun pada awal hidup bersama, anda paling menantikan saat intim bersama ini. Tetapi sekarang ia hambar dan sejuk. Apatah lagi pusingan ketiga, dari pusingan pertama pun memang malas. Jika 10 perkara di bawah adalah pemikiran anda tentang seks, tidak hairanlah anda dan pasangan anda telah kehilangan dorongan seks anda. Anda tidak mahu kehilangan kimia seksual anda, bukan? Segera buang fikiran ini dari kepala anda!

1. Seks adalah kewajipan anda

Jika anda masih berfikir seperti ini, anda tidak akan dapat menikmati seks. Anda hanya akan rasa terpaksa dan tidak ikhlas. Ingat, gadis juga mempunyai hak yang sama seperti lelaki untuk mencapai kemuncak keseronokan semasa hubungan seks.

2. Tujuan bercinta hanyalah untuk melahirkan zuriat

Buang pemikiran bahawa seks hanya untuk tujuan mendapatkan zuriat. Seks adalah satu bentuk ekspresi kasih sayang untuk anda dan pasangan anda. Jadi, jangan teragak-agak untuk mencintainya sehangat mungkin.

3. Seks hanya bermakna apabila En. P masuk Miss V

Donnaes, seks bukan hanya berlaku semasa penetrasi sahaja tau. Cuba tambahkan bahagian masa untuk bermesra dengan pelbagai strategi ciuman panas dan foreplay dengan pasangan anda. Dijamin anda akan ketagih!

4. Seks adalah pantang larang

Jangan fikir seks itu tabu. Kerana setiap kali anda dan pasangan melakukan hubungan seks, anda akan rasa bersalah dan malu, tidak ghairah dan ‘lapar’.

5. Menonton lucah hanya untuk mereka yang sesat

Sekali-sekala, cubalah menonton filem biru berdua dengan pasangan anda. Anda akan mendapat banyak inspirasi yang boleh anda cuba segera! Tujuan anda menonton lucah adalah untuk tujuan penyelidikan, sungguh. Jadi jangan takut untuk disalah anggap sebagai pervert, OK?

6. Pameran kasih sayang di khalayak ramai? Tidak, okay.

Tanpa anda sedari, paparan kasih sayang atau bermesra di tempat awam boleh membangkitkan keinginan seksual anda. Kerana anda berada di tempat awam dan tidak boleh bermain gila, anda akan berasa ingin tahu dan tidak sabar untuk pulang ke rumah dan memulakan pusingan pertama.

7. Tidak mahu mencuba perkara baru

Gaya anda melawan cinta-itu sahaja? Tidak hairanlah kehidupan seks anda hambar. Cuba teknik seks yang anda tidak pernah cuba sebelum ini. Dia pasti akan bertanya lagi dan lagi.

8. Malu untuk membincangkan seks dengan rakan-rakan

Sesungguhnya, anda tidak boleh sembarangan memberitahu rakan anda tentang kehidupan seks anda dan pasangan anda. Tetapi jika anda mempunyai rakan yang anda percayai, kongsi dengan mereka. Anda boleh bertukar pengalaman dan tips menarik. Jadi, pastikan anda dan rakan anda berasa selesa bercakap mengenainya, OK?

Berkaitan:

9. Malas menggunakan alat bantu seks dan aksesori

Kejutkan dia dengan pakaian dalam sensual atau gaun malam. Tampil menggoda di hadapan pasangan anda boleh membuatkan anda berasa seksi dan ghairah. Dia akan segera meminta untuk berkenalan dengan pakaian dalam baru anda.

10. Sentiasa melakukan hubungan seks di tempat dan masa yang sama

Bukan sahaja tarikh dan makan malam yang anda dan pasangan boleh rancang. Sesekali ajak dia bercinta di tempat yang belum pernah anda cuba. Contohnya di dapur, di ruang tamu, atau di dalam kereta. Anda juga boleh menjadualkan hujung minggu anda hanya untuk bersendirian dan melakukan hubungan seks sepanjang hari!

Apa khabar, Bella? Adakah anda bersedia untuk bermain cinta ghairah dengannya? Nikmati permainan anda, Donnaes.

Related Post

Leave a Comment