Jisoo ‘BLACKPINK’ kelihatan anggun dengan beg terbaru Dior Lady 95.22

Donna

Brand Ambassador Dior, Jisoo “BLACKPINK” telah muncul semula dalam kempen terbaru untuk rumah fesyen Perancis. Kali ini, beberapa siri gambar hitam putih yang dimuat naik ke Instagram Dior menunjukkan penyanyi BUNGA itu membawa beg terbaru Dior berjudul “Lady 95.22”. Sebelum Jisoo, pelakon Hollywood Anya Taylor-Joy dan Jennifer Lawrence sudah pun menjadi wajah beg rekaan Maria Grazia Chiuri ini.

Dalam kempen ini, yang turut bekerjasama dengan jurugambar Brigitte Lacombe, Jisoo tampil sangat anggun. Dia memakai jaket berpotongan digabungkan dengan skirt A-line dan tumit anak kucing. Setelah bekerja dengan Dior sejak 2019, menjadi Brand Ambassador beg ikonik “Lady Bag” Dior merupakan era baharu bagi idola K-Pop itu.

jisoo-blackpink-kelihatan-anggun-dengan-beg-terbaru-dior-lady-95-22

Brand Ambassador global fesyen dan kecantikan House merangkum semangat bebas gaya yang diperkenalkan baru-baru ini yang, dengan tiga saiz dan dua pilihan warna, telah difikirkan sesuai dengan keperluan dan keinginan wanita masa kini di mana-mana,” tulis Dior dalam kapsyen ruangan.media sosial mereka dalam bahasa Melayu

Berkaitan:

Gaya elegan Jisoo kelihatan sempurna untuk membawa beg yang merupakan satu bentuk penghormatan kepada reka bentuk abadi Lady Dior yang dikeluarkan pada tahun 1995. Pada pandangan pertama, tidak banyak perubahan pada reka bentuk “Lady 95.22”. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa elemen reka bentuk yang mempunyai sentuhan moden, seperti siluet sedikit melengkung dan tali bahu boleh tanggal yang menjadikan beg lebih mudah dibawa.

Related Post

Leave a Comment