Margot Robbie Tampil Retro dan Bergaya dalam Press Tour Filem ‘Barbie’

Donna

Sejak tayangan treler filem Barbie, Margot Robbie telah beberapa kali ditangkap kamera menyalurkan penampilan anak patung ikonik itu kepada penampilannya. Kali ini, dalam siri press tour untuk filem itu, Margot Robbie telah muncul sekali lagi dengan pakaian yang mengingatkan penampilan anak patung Barbie pertama, yang dikeluarkan pada tahun 1959.

Berlatarbelakangkan Pantai Bondi, pelakon Barbie itu kelihatan bergaya memakai gaun mini berjalur hitam putih rekaan Hervé Léger. Melengkapkan penampilan retronya, Margot Robbie menggayakan rambutnya dalam gaya anak patung “The Original Barbie”, lengkap dengan sunny putih.

pict: harpersbazaar.com

Bukan sahaja Margot Robbie kelihatan bergaya dalam pakaian retronya, pelakon Issa Rae dan America Ferrera, yang turut membintangi filem itu, kelihatan mempesonakan dalam pakaian yang mereka pakai. Siri jelajah filem Barbie yang akan ditayangkan di skrin besar Julai ini setakat ini berjaya mencuri perhatian dengan pakaian yang dipakai oleh Margot Robbie.

harpersbazaar.com
harpersbazaar.com

Masih terdapat lapan bandar yang bakal dikunjungi barisan pelakon filem arahan Greta Gerwig itu. Sudah tentu, saya tidak sabar untuk melihat pakaian Barbie yang akan memberi inspirasi kepada penampilan seterusnya Margot Robbie!

Tags

Related Post

Leave a Comment