Song Ji A Sertai Sublime Artist Agency

Donna

Song Ji A bergabung dengan Sublime Artist Agency (SAA)!

Pada 10 Mei, Sublime Artist Agency berkongsi, “Kami telah menandatangani kontrak eksklusif dengan Song Ji A, yang secara aktif menunjukkan pengaruhnya dalam pelbagai bidang sebagai pembuat kandungan kecantikan dan YouTuber. Kami gembira untuk menemani bakat Song Ji A dalam permulaannya yang baru.”

Song Ji A Sertai Sublime Artist Agency

Song Ji A merupakan seorang YouTuber dan pengaruh yang mencapai populariti setelah muncul dalam rancangan realiti temu jodoh Netflix, “Single’s Inferno” tetapi terjerat dalam kontroversi kerana memakai pakaian dan perhiasan rekaan palsu di kedua-dua “Single’s Inferno” dan akaun media sosialnya. Sebagai respons terhadap kontroversi tersebut, Song Ji A secara peribadi memohon maaf melalui akaun Instagramnya dengan surat tulisan tangan dan sementara menghentikan aktivitinya.

Song Ji A berpisah dengan Hyowon CNC, yang bersama-sama diwakili oleh pelakon Kang Ye Won, awal tahun ini selepas tamat tempoh kontraknya dengan agensi tersebut.

Sublime Artist Agency kini menjadi rumah kepada bintang-bintang seperti Tiffany Girls’ Generation, Jackson dan Youngjae GOT7, Hani EXID, bekas ahli Lovelyz Yein, dan bekas ahli I.O.I dan PRISTIN Lim Nayoung.

Tags

Related Post

Leave a Comment