Memiliki Zodiak Sama, Tinjau Kelayakan Jennie Blackpink dan V BTS yang Dikabarkan Pacaran

Donna

Baru-baru ini netizen heboh dengan video keserasian Jennie Blackpink dan V BTS sewaktu berada di Paris. Tak hairanlah kalau video ini jadi ramai, kedua idol asal Korea Selatan ini dianggap sedang bergandeng tangan. Kabar mengenai hubungan kedua-dua ini memang dah sempat tersebar dahulu.

Rupa-rupanya Jennie dan V mempunyai zodiak yang sama iaitu Capricorn. Jennie lahir pada 16 Januari 1996, manakala V lahir pada 30 Disember 1995. Kira-kira kalau pasangan kekasih mempunyai zodiak yang sama akan lebih serasi? Mari kita tinjau!

Punya Ambisi yang Kuat

Seseorang berzodiak Capricorn dikenali mempunyai sifat ambisius. Biasanya zodiak ini menunjukkan keinginan dan usaha yang tegar untuk mencapai impian. Sama juga seperti Jennie Blackpink dan V BTS, kedua-duanya dikenali berada dalam kumpulan idol paling berpengaruh di dunia dan mempunyai sangat banyak peminat. Perkara ini tentu susah untuk dicapai, Jennie kena jadi trainee selama enam tahun sebelum akhirnya dapat debut dan V lalui masa trainee selama tiga tahun.

Jennie Blackpink dan V BTS Berdasarkan Kecocokan Zodiak

Persamaan Language Cinta

Capricorn dikenali mempunyai language cinta yang sama. Pasangan Capricorn cenderung suka menghabiskan masa bersama atau biasanya dipanggil quality time. Di tengah kesibukan masing-masing, pasangan Capricorn butuh masa untuk bertemu dan menghabiskan masa bersama. Kebiasaan bertemu ini juga membantu untuk mengurangkan tekanan dari pekerjaan.

Memberi Keutamaan Komunikasi

Menjaga komunikasi yang berkualiti menjadi salah satu kunci hubungan agar bertahan lama. Bagi seseorang berzodiak Capricorn, terus memberi berita dan berdiskusi dengan pasangan sangat penting untuk membentuk hubungan yang lebih sihat. Biasanya seseorang berzodiak Capricorn takkan mentoleransi dengan pembohongan. Jadi, kalau Capricorn berpasangan dengan Capricorn, salah faham akan jarang berlaku.

Membenci Untuk Menguasai

Capricorn memang mempunyai banyak kawan dan suka untuk bersosial. Jadi dirinya akan terasa dikekang kalau mempunyai pasangan yang cukup menguasai. Bila dua Capricorn menjadi pasangan akan terasa lebih menyenangkan kerana boleh lebih bebas sewaktu hangout dan berkawan dengan banyak orang bersama.

Tags

Related Post

Leave a Comment