Beyonce Berseronok Ke Belakang Pentas Lawati 16 Negara

Donna

Renaissance World
Di Stockholm, Beyoncé menyamar serban Alexander McQueen kilat perak dengan rekah dan panel separa kelihatan.

DONNA – Ratu muzik R&B, Beyonce teruja memulakan lawatan Renaissance World Tour sambil mempersembahkan pembukaan di Croatia semalam.

Lawatan itu merentas 16 buah negara untuk tempoh dua bulan termasuklah Eropah, Asia dan Australia. Beyonce menyatakan beliau sesuai dengan tema album baru Renaissance dengan “menjelajah’ dunia dengan semangat baru dan cinta.

Lawatan itu memaparkan koleksi kostum berseri lengkap menghayati tema jenama, Renaissance dengan 50 orang krew dan 12 orang pemuzik bersama sama.

Koleksi kostum Beyonce Raina untuk lawatan Renaissance dunia ialah antara yang terbaik, paling berseri serta paling rumit pernah dilihat. Kostum-kostum itu direka oleh pereka ternama dunia seperti Alexander McQueen, Balmain dan Loewe serta beberapa lagi nama baru seperti Coperni dan David Koma.

Beyonce nampak sangat cantik dan anggun memakai rekaan-rekaan kostum yang dibuat khas untuknya dari bahan kain yang berseri, bersulam benang emas dan perak serta menggunakan pelbagai jenis logam berkilat yang menzahirkan tema kesukanan Renaissance yang dihayati.

Kostum-kostum yang memaparkan pelbagai saiz dan gaya itu menunjukkan imaginasi, kemahiran serta kepelbagaian yang luar biasa. Ia sesuai dengan koleksi lagu-lagu baru di album Renaissance yang bertujuan memberikan inspirasi serta keyakinan baharu kepada wanita-wanita kini untuk tampil anggun dan berdikari.

Kostum mewah tetapi moden yang direka khas untuk lawatan dunia ini sungguh menghayati semangat baru Renaissance Beyonce sambil memaparkan bakat serta kebolehan beliau menyatupadukan seni kreatif, muzik dan fesyen dalam bentuk pameran yang cantik untuk dinikmati oleh penonton di seluruh dunia.

Menurut sumber berkenaan, Beyonce akan mempamerkan pelbagai saiz-saiz dan pilihan ragam kostum termasuklah menampilkan pereka tempatan dari pelbagai negara.

39 tahun itu berkata beliau cukup bersemangat untuk berseronok di pentas semula selepas tempoh panjang biarlah lawatan tunda akibat pandemik.

Konsert Beyonce dijangka menjadi siri konsert paling spektakular tahun ini disamping mempersembahkan single terbaru seperti Cuff It, Break My Soul, I’m That Girl dan lain-lain.

Related Post

Leave a Comment