5 Cadangan Toner yang Baik dan Mampu Milik untuk Kulit Menua, Menjadikan Kulit Lembap dan Bercahaya!

Donna

 

Ayuh, gunakan toner dengan kerap! Selain daripada memulihkan kelembapan pada kulit, toner dengan formula tertentu boleh membantu menegangkan kulit dan memastikan ia awet muda.

Apabila bercakap tentang produk untuk penuaan kulit, ramai orang biasanya segera berfikir tentang serum dan pelembap. Malah, produk lain juga boleh mempunyai kebolehan yang baik dalam merawat kulit penuaan, contohnya toner. dah banyak toner yang mengandungi bahan untuk melambatkan tanda-tanda penuaan, bermula daripada retinol, Peptida, Asid Hyaluronik, hingga kolagen marin. Di bawah adalah beberapa cadangan toner yang bagus dan mampu milik untuk umur 30an ke atas!

Avoskin Your Skin Bae Ultimate Hyaluron Toner

Mengandungi kolagen marin sebanyak 5% dan Hyacross sebanyak 2%, toner Yang tempatan ini akan memastikan kulit terhidrat secara optimum dan mengekalkannya anjal. Ia juga dilengkapi dengan Galactomyces terkenal yang boleh menjadikan tekstur kulit lebih licin. Teksturnya agak tebal, tetapi mudah meresap dan tidak melekit. Boleh pakai pagi dan malam sebelum pakai serum.

Penapis Kulit Safi Age Defy

Formulanya sangat unik, kerana ia menggabungkan air mawar yang menyegarkan dan menenangkan kulit, dengan ekstrak emas untuk mengekalkan kulit yang stabil bercahaya dan kekal muda. Mampu mengecilkan pori-pori, tanpa alkohol dan cepat meresap ke dalam kulit. Harga mampu milik, 59 ribu sahaja!

Hada Labo Gokujyun Alpha Premium Ultimate Anti Penuaan Losyen

Anda telah pun melanggan toner Botol Hada Labo kuning, putih, atau biru? Masa untuk mencuba yang merah! Varian Alpha ini mengandungi 3 jenis Hyaluronic Acid untuk penghidratan maksimum, serta Peptida dan retinol untuk mengekalkan kepejalan kulit, dan vitamin E sebagai antioksidan. Terdapat juga Ceramide dan kolagen untuk menjadikan kulit lebih anjal. Sangat lengkap, ya? Penggunaan biasa boleh meminimumkan garis halus dan membuat kulit bercahaya!

Wardah Renew You Essence Toner

Jika anda sedang mencari barangan yang baik dari jenama tempatan untuk merawat tanda-tanda penuaan, ini patut dicuba! Bahan-bahannya ialah 2% Peptide Solution untuk menegangkan kulit, 1% Beta Glucan untuk menguatkan penghalang kulit, dan vsqualane enggan dan bakuchiol yang boleh menyuburkan dan mengekalkan keanjalan kulit. Untuk hasil yang maksimum, anda boleh menggunakan serum mata dan serum dari siri yang sama huh!

I’m From Rice Toner

Jika anda ingin menggunakan jenama Korea, cuba yang ini. Beras telah dikenali sejak zaman dahulu sebagai bahan yang boleh menyihatkan kulit. Mengandungi beras berkualiti dari Jeju, toner ia boleh mengelupas kulit dengan lembut, membantu mencerahkan kulit, dan merawat penampilan kulit yang letih akibat tekanan atau penuaan. Formulanya dwi fasa, Jadi terasa sangat lembap pada kulit. Boleh digunakan dengan kapas atau terus ditepuk dengan tangan anda!

Jadi, itu adalah beberapa cadangan toner yang bagus lagi mampu milik untuk merawat kulit yang mengalami tanda penuaan. Sesuai untuk anda yang berumur 30 tahun ke atas! Anda pilih yang mana?

Related Post

Leave a Comment