V12s Detect Slim Submarine baharu Dyson menambah pengalaman basah dan kering

Donna

KUALA LUMPUR, 25 Julai — Dyson baru-baru ini mengumumkan ketibaan vakum terbaharunya, V12s Detect Slim Submarine.

Apa yang menjadikannya istimewa? Kenapa ia dipanggil Kapal Selam? Sebabnya ialah ia merupakan vakum basah dan kering pertama jenama itu — menambah pembersihan basah selain keupayaan penyedutan biasa.

Pada sesi pengalaman di Mid Valley Megamall, Dyson mengadakan demonstrasi vakum baharu serta barisan produk semasanya.

Mengapa terdapat “pengesan” dalam namanya? Ini kerana kepala pembersih Fluffy Optic akan membantu menerangi zarah yang mungkin tidak begitu mudah dikesan di atas lantai, membantu anda memastikan pengalaman pembersihan yang lebih baik.

Walau bagaimanapun, anda perlu menukar antara kepala pembersihan – yang merupakan perkara biasa dengan banyak vakum basah dan kering.

Kepala pembersih Fluffy Optic adalah untuk penyedutan kering manakala kepala penggelek basah dasar laut akan membantu membersihkan cecair dari lantai keras. Ambil perhatian bahawa ia tidak dimaksudkan untuk digunakan pada lantai berkarpet.

Selain dua kepala pembersih, Dyson turut menyertakan lampiran lain yang termasuk alat celah, alat gabungan untuk habuk dan pembersihan, alat skru rambut, stesen dok, klip tongkat dan sudah tentu, pengecas.

Model baharu ini boleh dibeli terus daripada Dyson’s laman web dengan harga bermula daripada RM4,499 atau daripada peruncit rasmi.

Related Post

Leave a Comment