Tiada Telefon (2) tersedia di Malaysia pada 15 Julai: Di ​​sinilah anda boleh membelinya

Donna

KUALA LUMPUR, 7 Julai — Nothing Phone (2) akan dilancarkan minggu depan dan Malaysia akan menjadi antara negara pertama mendapatkannya selepas acara global itu. Jika anda ingin menjadi antara yang pertama di negara ini untuk mendapatkannya, Tiada apa yang telah mengumumkan penurunan yang berlaku di pelbagai lokasi di seluruh dunia termasuk Kuala Lumpur.

Tiada yang menurunkan unit terhad Telefon (2) dan Telinga (2) hitam baharunya antara 13 hingga 15 Julai 2023. Bagi Malaysia, penurunan Nothing Phone (2) berlaku pada Crossover terletak di Aras 3 (Mahkamah Selatan), Mid Valley Megamall pada jam 11:00 pagi pada hari Sabtu, 15 Julai 2023.

Sebagai ikhtisar, Nothing Phone (2) akan diumumkan secara global pada jam 11 malam pada 11 Julai 2023 dan telefon tempatan pelancaran Malaysia sedang berlangsung pada petang 14 Julai 2023. Buat pertama kalinya, Nothing telah bekerjasama secara eksklusif dengan Yes untuk pelancaran tempatan dan kemungkinan besar anda akan boleh mendapatkan Nothing Phone (2) pada kontrak Yes Infinite+ Pascabayar.

Telefon (2) ialah telefon pintar kedua Nothing dan kali ini ia akan berjalan pada pemproses Snapdragon 8+ Gen 1 kelas perdana. Sebagai didedahkan baru-baru ini, peranti akan datang dalam warna Putih dan Kelabu. Beberapa perubahan yang ketara termasuk antara muka Glyph yang lebih canggih yang kini mempunyai lebih banyak zon LED dan bahagian belakang kaca yang kelihatan lebih premium yang nampaknya dinaikkan sedikit dengan sudut bulat.

Ia juga baru-baru ini mendedahkan bahawa Telefon (2) akan datang dengan separa lutsinar baharu Kabel pengecas USB-C. Dengan pemproses yang dipertingkatkan dan kualiti binaan yang dipertingkatkan, jangkakan Nothing Phone (2) mendapat harga yang lebih tinggi daripada Nothing Phone (1) semasa. Nantikan butiran lanjut termasuk harga semasa acara Selasa depan. — SoyaCincau

Related Post

Leave a Comment