Tawaran: Samsung Galaxy Z Flip 3 5G 256GB kini berharga kurang daripada RM2,000

Donna

Jika anda bosan dengan telefon pintar candybar biasa, berikut ialah tawaran menarik untuk telefon flip Samsung. Samsung Galaxy Z Flip 3 kini boleh menjadi milik anda dengan harga kurang daripada RM2,000 terima kasih kepada promosi baharu dalam talian.

Samsung Galaxy Z Flip 3 yang dilancarkan dua tahun lalu dengan tanda harga RM4,199 untuk versi storan 256GB kini hanya dijual RM1,919. Tawaran ini boleh didapati melalui Urban Republic’s kedai dalam talian di Shopee dan mereka menawarkan dua warna – Krim dan Hitam Phantom. Menurut penyenaraian itu, peranti itu dilengkapi dengan Waranti Samsung Malaysia 1 tahun.

Walaupun Galaxy Z Flip 5 baharu dijangka diumumkan pada bulan depan, Samsung Galaxy Z Flip 3 masih merupakan telefon selip yang cukup baik untuk kebanyakan pengguna kasual. Ini ialah telefon flip generasi ke-2 Samsung dan ia menampilkan paparan AMOLED Full HD+ 6.7″ 120Hz di bahagian dalam, manakala penutupnya mendapat skrin AMOLED beresolusi 1.9″ 260×512 piksel.

Di bawah hud, ia berjalan pada pemproses Snapdragon 888 dengan 8GB RAM dan pilihan storan 128GB atau 256GB. Galaxy Z Flip 3 juga merupakan salah satu peranti boleh lipat pertama Samsung yang menampilkan rintangan air berkadar IPX8 dan ia juga mendapat pembesar suara stereo dengan Dolby Atmos.

Untuk mengambil gambar, penutup mendapat dua kamera 12MP untuk sudut utama dan ultra lebar, manakala bahagian dalam mendapat kamera swafoto 10MP yang terletak di dalam lubang tebuk kecil. Sebagai telefon selip, anda boleh mengambil swafoto menggunakan kamera utama sambil menggunakan paparan penutup untuk membingkai syot.

Menjana kuasa peranti ialah bateri 3,300mAh yang agak kecil dan ia menyokong pengecasan pantas 15W melalui USB-C. Ia juga mendapat pengecasan wayarles 10W serta sokongan untuk pengecasan wayarles terbalik.

Related Post

Leave a Comment