Redmi Buds 4 Active Kini Tersedia Dengan Harga RM119

Donna

DonnaTech – Wah, ada berita baik nih! Redmi Buds 4 Active kini dah boleh didapati di Malaysia dengan harga yang sangat menarik. Ni adalah versi terbaru dalam siri Buds 4 dan paling murah sejauh ini, walaupun tak ada active noise cancellation (ANC) tapi harga dia memang berbaloi.

Redmi Buds 4 Active dilengkapi dengan pemandu dinamik 12mm serta batang di setiap earbud untuk kawalan sentuhan. Walaupun tak ada ANC, tapi ia masih ada pengecaman bunyi untuk panggilan, jadi suara korang akan lebih jelas bagi orang di hujung talian. Untuk perlindungan, earbud ini mempunyai penarafan IPX4 untuk ketahanan air, sedikit lebih rendah daripada penarafan IP54 untuk habuk dan air pada model standard dan Pro.

Untuk sambungan, ia menggunakan Bluetooth 5.3 tetapi hanya menyokong codec SBC. Ia juga menyediakan Google Fast Pair dan mod latensi rendah untuk bermain permainan. Setiap earbud dikuasakan oleh bateri 34mAh manakala kapasiti kes sendiri adalah 440mAh. Ini bermaksud hayat bateri yang sedikit berkurangan dengan lima jam penggunaan pada cas tunggal dan jumlah penggunaan sehingga 28 jam dengan kes cas.

Redmi Buds 4 Active boleh didapati di kedai Lazada dan Shopee Xiaomi dengan harga RM119. Tapi, pembeli awal yang membeli earbud ini antara 8 hingga 15 Ogos 2023 akan mendapat harga diskaun hanya RM79 je.

Apa pendapat korang? Berminat nak dapatkan Redmi Buds 4 Active ni dengan harga yang murah? Jangan lepaskan peluang ni, cepat-cepat dapatkan sebelum habis stok!

Related Post

Leave a Comment