Pereka tempatan Syomirizwa Gupta bekerjasama dengan jenama pakaian tarian balet Ballet Life untuk koleksi fesyen

Donna

KUALA LUMPUR, 1 Julai — Terkenal dengan rangkaian produk baletnya yang luas, jenama pakaian tarian balet Ballet Life telah menceburi bidang fesyen dengan koleksi kerjasama bersama pereka Malaysia Syomirizwa Gupta.

Perkongsian ini bertujuan untuk memperkenalkan Ballet Life kepada khalayak yang lebih luas sambil menyemai keanggunan dan kesenian balet ke dalam dunia fesyen.

Dibayangkan semula melalui lensa kontemporari, koleksi kerjasama Ballet Life x Syomirizwa Gupta adalah perayaan keanggunan dan ketenangan balet.

Semasa mereka bentuk koleksi ini, Syomirizwa memfokuskan untuk mencerminkan disiplin dan keanggunan balet dalam setiap perincian.

Apa yang dia paling suka tentang dunia balet? “Penghayatan baris dan struktur dengan tahap disiplin tertinggi dipersembahkan sebagai cerita di atas pentas dengan mudah,” katanya. Malay Mail.

Koleksi mini menampilkan potongan serba boleh yang boleh dicampur dan dipadankan untuk disesuaikan dengan pelbagai majlis, termasuk acara korporat, kasual dan pakaian sederhana.

Satu bahagian yang menonjol ialah skirt Alicia, skirt berlipat sepanjang betis yang dihiasi dengan cetakan ballerina cantik yang direka sendiri oleh Syomirizwa sendiri.

Ia menampilkan lapisan yang sesuai untuk pemakaian hijab, merangkumi keterangkuman dan kepelbagaian budaya.

Diilhamkan oleh dunia tarian, elemen seperti bulu sulaman pada jaket blazer, lipatan tulle mengingatkan skirt tutu balet dan cetakan ballerina halus yang dilukis oleh Syomirizwa disepadukan dengan lancar.

Palet warna merah jambu neutral berjalan di seluruh koleksi, membangkitkan suasana halus balet. Apa yang membezakan koleksi ini adalah serba boleh.

Sebagai contoh, bahagian atas Tamara boleh dipakai oleh lelaki dan wanita dan reka bentuknya membolehkan penggayaan individualistik. Ia boleh dipadankan dengan seluar yang dipasang untuk penampilan yang lebih disesuaikan atau dengan bahagian bawah yang longgar untuk ensembel yang santai dan kasual.

Top Tamara boleh dipakai oleh lelaki dan wanita dan reka bentuknya membolehkan penggayaan individualistik.  — Gambar ihsan Ballet Life x Syomirizwa Gupta

Top Tamara boleh dipakai oleh lelaki dan wanita dan reka bentuknya membolehkan penggayaan individualistik. — Gambar ihsan Ballet Life x Syomirizwa Gupta

Bahan linen kapas koleksi memastikan keselesaan dan kebolehnafasan, menjadikannya sesuai untuk pelbagai iklim.

Koleksi ini boleh didapati di Ballet Life di Mont Kiara Mall dan Syomirizwa Gupta di Bangsar. Ia juga boleh didapati dalam talian di http://www.ballet-life.com dan http://www.syomirizwagupta.com.

Tags

Related Post

Leave a Comment