Pereka fesyen Malaysia Razman Din dari Razman Razmi dimasukkan ke CCU kerana lemah jantung, kini dalam keadaan stabil

Donna

KUALA LUMPUR, 3 Julai — Pereka fesyen terkenal tempatan Razman Din daripada Razman Razmi kini dimasukkan ke Unit Rawatan Kritikal (CCU) Hospital Kuala Lumpur.

Berita itu datang melalui cerita Instagram rasmi pereka itu semalam di mana ia menyatakan bahawa Razman dimasukkan ke dalam paru-parunya akibat pengumpulan cecair yang mengakibatkan badannya bengkak.

Pakar mengesahkan Razman mempunyai jantung yang lemah dan akan memerlukan ubat-ubatan mulai sekarang.

Dalam kemas kini yang lebih baru pagi ini, keadaan pereka yang dipesan lebih dahulu kini stabil dan dia tidak lagi memerlukan bantuan oksigen dan tidak menggunakan kateter kencing.

Bagaimanapun, dia masih dipantau rapi.

Pereka fesyen terkenal tempatan Razman Din dari Razman Razmi telah disahkan menghidap lemah jantung dan kini berada di Unit Rawatan Kritikal Hospital Kuala Lumpur.  — Tangkapan skrin melalui Instagram/ RazmanRazmi1

Pereka fesyen terkenal tempatan Razman Din dari Razman Razmi telah disahkan menghidap lemah jantung dan kini berada di Unit Rawatan Kritikal Hospital Kuala Lumpur. — Tangkapan skrin melalui Instagram/ RazmanRazmi1

Rakan niaga dan sahabat karib Razman, Razmi, menerusi Instagram mereka turut mengucapkan terima kasih kepada rakan-rakan selebriti yang datang melawat Razman juga kepada mereka yang mengucapkan selamat sejahtera kepada Razman.

“Terima kasih atas sokongan dan doa anda yang tidak putus-putus kepada Razman, semoga Allah membalas budi anda semua,” tulisnya dalam cerita Instagram mereka.

Razman Razmi ialah duo pereka terkenal yang terkenal dengan sut buatan tangan dan jahitan yang ditempah khas.

Mereka sebelum ini pernah mereka pakaian untuk nama besar seperti penyanyi Indonesia, Judika, penyanyi tempatan, Naim Daniel, personaliti televisyen terkenal, Datuk Aznil Nawawi serta usahawan tempatan, Datuk Seri Vida.

Tags

Related Post

Leave a Comment