Pengaruh Muslim Kanada mendapat cinta global kerana menyuruh wanita ‘teruskan makan’ (VIDEO)

Donna

KUALA LUMPUR, 3 Julai — Guru positif badan Dalila Umutoni Nasser telah menyampaikan mesej terbaiknya, dengan menggalakkan wanita makan sepuas-puasnya.

Video TikToknya yang lucu disiarkan baru-baru ini yang menunjukkan POVnya sebagai penceramah motivasi perut yang tidak kempis telah mendapat lebih 100,000 tontonan.

“Jika anda seorang wanita yang mempunyai perut, makan makanan anda dengan tenang,” kata Nasser, jurulatih kesihatan Herbalife yang berpangkalan di Montreal, Kanada. “Tidurlah tanpa tekanan.”

“Ingat perut kempis tidak akan disebut di mana-mana dalam puji-pujian anda,” sambungnya dengan muka lurus.

“Dan di syurga, kita akan diberikan badan baru. Bayi perempuan, makan!”

@dalilaumutoninass

Bayi perempuan MAKAN

bunyi asal – Dalila Umutoni Nasser

Pengikutnya membalas dengan emoji ketawa dan mesej terima kasih.

“Motivasi yang saya tunggu untuk dengar,” kata seorang. “Sekarang saya boleh makan dengan tenang, kentang goreng ke hadapan.”

“Saya sudah makan, terima kasih,” kata yang lain.

Video yang sama juga boleh dilihat di Instagram, di mana dia mempunyai lebih 55.8K pengikut.

Nasser, seorang pendakwah Islam, terkenal kerana mempromosikan cinta diri dan penerimaan diri pada wanita dari semua bentuk dan saiz. Dia juga tidak segan menyeru lelaki Islam kerana tidak menghormati.

Berasal dari Gomo, Republik Demokratik Congo, dia boleh dilihat di media sosial memodelkan pakaian cantik cerah sambil menggalakkan rakan hijabista untuk jatuh cinta dengan diri mereka sendiri.

Tags

Related Post

Leave a Comment