Pengakuan Pramugari Viral Yang Dibelai Paha oleh Jack Grealish

Donna

Dolly Middleton telah ditangkap menari dan dibelai paha oleh Jack Grealish semasa pesta di Ibiza. Dolly tidak sangka ia menjadi berita besar!

Baru-baru ini Jack Grealish menjadi perhatian masyarakat apabila mengadakan pesta mewah di Ibiza, Sepanyol. Pemain Manchester City itu asyik bercanda dan bersuka ria dengan seorang wanita bernama Dolly Middleton.

Kelihatan Grealish sedang duduk santai manakala Dolly di sebelahnya asyik menari. Grealish juga nampak mengusap paha Dolly seperti menjaganya agar tidak terjatuh.

Laporan dari Daily Mail mendakwa Jack Grealish sudah pun mempunyai teman wanita bernama Sasha Attwood. Ketika itu Sasha sedang berada di Itali, jadi tidak bersama Grealish ke Ibiza.

Sebaliknya, Dolly Middleton mengakui terkejut dengan berita perkara itu menjadi viral! Ibunya Suzette mendedahkan perkara itu.

“Dolly bukanlah peminat Manchester City, saya juga pasti dia tidak mengenali siapa Jack Grealish,” katanya.

“Dia terus menghubungi saya esoknya dan mengatakan dia menjadi bualan masyarakat. Saya berkata, ‘Jangan risau, anda tidak berbuat salah dan anda hanya sedang bercuti,'” sambungnya.

Dolly Middleton berusia 24 tahun dan bekerja sebagai pramugari syarikat British Airways. Menurut ibunya, Dolly tidak terkesan dengan pemain bola sepak dan pertemuannya dengan Jack Grealish adalah kebetulan sahaja.

“Dia tidak terpengaruh dengan perkara seperti itu. Keluarga kami juga tidak terjejas dengan berita itu,” kata Suzette.

Setakat ini, Dolly hanya mempunyai akaun media sosial peribadi.

Related Post

Leave a Comment