Lelaki Thailand mengalami bengkak zakar selepas cuba membesarkannya dengan digigit semut (VIDEO)

Donna

KUALA LUMPUR, 4 Julai — Seorang lelaki Thailand memilih cara luar biasa untuk membesarkan kelelakiannya — dengan digigit semut.

Walaupun tidak jelas mengapa lelaki yang tidak dikenali itu memutuskan untuk mendapatkan bantuan daripada semut daripada pergi ke doktor, lelaki itu berakhir dengan kemaluan yang membengkak. Orang Thai dilaporkan.

Menurut portal itu, percubaan lelaki itu terbongkar selepas dua video dia melakukan prosedur itu tular di media sosial Thailand.

Dalam video itu, lelaki itu pada mulanya berjaya memasukkan semut pada organ seksnya selepas dia meletakkannya di dalam sarang semut tetapi apabila serangga itu mula menggigit organ itu, lelaki itu bergelut untuk membersihkannya.

Dia juga cuba membilas zakarnya dengan air dalam usaha untuk menghilangkan semut.

Mendekati ulasan mengenai kaedah pelik lelaki itu, Dr Sorranai Onwan berkata menggunakan semut untuk membesarkan zakar adalah salah dan tidak berkesan.

Dr Sorranai, yang mengendalikan klinik estetik di wilayah utara Chiang Mai, menambah bahawa gigitan semut boleh mengancam nyawa individu yang mempunyai alahan.

Ia juga boleh menyebabkan dermatitis atau jangkitan lanjut, katanya.

Tags

Related Post

Leave a Comment