Laporan: Bintang tenis Osaka melahirkan bayi perempuan

Donna

LOS ANGELES, 12 Julai — Juara tenis Grand Slam empat kali, Naomi Osaka telah melahirkan seorang bayi perempuan, lapor majalah People semalam.

Bintang Jepun berusia 25 tahun dan teman lelaki rapper Cordae mengalu-alukan anak pertama mereka di Los Angeles dan kedua-dua ibu dan anak perempuannya sihat, menurut People, memetik sumber yang tidak dinamakan.

Pasangan itu berkata bahawa Osaka menjangkakan bayi di media sosial pada Januari. Pada bulan Jun, Osaka mendedahkan dia menjangkakan seorang gadis dengan mandi bayi bertemakan puteri.

Osaka berkata bulan lalu bahawa apabila menyebut nama, dia dan Cordae memikirkan sesuatu yang luar biasa dan bukannya tradisional.

Osaka berkata bahawa 2023 akan menjadi tahun “penuh dengan pelajaran” sambil menambah dia merancang untuk kembali ke tenis tahun depan dan bersaing di Terbuka Australia 2024 pada Januari.

Osaka memenangi mahkota tenis utama pertamanya di Terbuka AS 2018 dan kemudian merangkul Terbuka Australia 2019. Dia mengikutinya dengan satu lagi gelaran perseorangan Grand Slam berturut-turut pada Terbuka AS 2020 dan Terbuka Australia 2021. — AFP

Related Post

Leave a Comment