Ketika penampilan pertama Spurs semakin hampir, pilihan draf utama NBA Wembanyama makan bersama Tony Parker

Donna

LOS ANGELES, 4 Julai — Pemilih draf utama NBA Victor Wembanyama makan malam bersama bekas pengawal bintang San Antonio, Tony Parker ketika dia bersedia untuk penampilan sulung Liga Musim Panas yang dijangkakan bersama Spurs pada hari Jumaat.

Jeremy Medjana, ejen untuk pemain ajaib Perancis berusia 19 tahun, menyiarkan foto Instagram Wembanyama dan rakan senegara Parker, juara NBA empat kali bersama Spurs, pada hari Ahad.

Imej itu menunjukkan kedua-dua lelaki mengalihkan pandangan dari makanan mereka dan merenung komputer riba yang ditunjukkan oleh kapsyen Medjana menunjukkan video pasukan kebangsaan bawah 19 tahun Perancis.

Sepanyol menewaskan Perancis 73-69 dalam masa lebih masa pada Ahad dalam perlawanan akhir Piala Dunia Bola Keranjang Bawah 19 di Hungary.

Foto dan popularitinya di internet adalah petanda terbaharu “Wembymania” yang membuatkan peminat Spurs teruja menjelang permulaan Oktober musim rookie sensasi 7-kaki-4 (2.24m) yang akan datang.

Detik “Makan Malam Saya bersama Wemby” menyatukan peraih perhatian NBA terkemuka Perancis, Parker pada usia 41 tahun selepas 17 musim bersama Spurs dan kempen terakhir NBA bersama Charlotte pada 2018-19.

Wembanyama menjalani latihan pertamanya dengan Spurs pada hari Jumaat setelah menandatangani kontrak rookie dengan Spurs pada hari Sabtu dan akan menyertai kelab itu untuk Liga Musim Panas NBA di Las Vegas, acara luar musim yang memberi peluang kepada pemain baru dan ejen percuma untuk bekerja dengan pemain baharu. rakan sepasukan.

Spurs akan mula bermain tanpa Wembanyama dengan perlawanan di Sacramento pada hari Isnin dan Rabu.

Pemain Perancis itu dijangka turun ke gelanggang dengan Spurs pada hari Jumaat apabila mereka menentang Charlotte di Las Vegas. — AFP

Related Post

Leave a Comment