Ikon budaya pop Barbie bekerjasama dengan jenama aksesori ALDO untuk koleksi kapsul edisi terhad

Donna

KUALA LUMPUR, 24 Jun — Jenama kasut dan aksesori ALDO baru sahaja mengumumkan kerjasama pertamanya dengan ikon budaya pop terkenal Barbie, dengan kerjasama syarikat mainan global Mattel, Inc.

Koleksi kapsul edisi terhad Barbie x ALDO, yang dilancarkan pada 29 Jun, merakamkan semangat keseronokan, inklusif dan ke hadapan fesyen kedua-dua jenama.

Pelbagai 19 keping edisi terhad memaksimumkan gaya ikonik Barbie dengan rangkaian kasut, beg tangan dan aksesori wanita yang dibina untuk bermain dalam kehidupan sebenar.

Koleksi nostalgia itu merangkumi rona merah jambu monokromatik bertenaga yang sinonim dengan jenama Barbie, membawakan bakatnya sendiri kepada estetika Barbiecore.

Pelbagai jenis yang tinggi dan menyeronokkan termasuk elemen Y2K yang diselitkan dengan gaya klasik ALDO, mencipta rupa unik yang mencerminkan yang terbaik daripada kedua-dua jenama.

Potongan-potongan itu dihiasi dengan rhinestones yang menarik perhatian, azimat dan perincian yang menyeronokkan seperti monogram B berhiaskan permata.

Potongan-potongan itu dihiasi dengan rhinestones yang menarik perhatian, pesona dan butiran yang menyeronokkan.  — Gambar ihsan ALDO

Potongan-potongan itu dihiasi dengan rhinestones yang menarik perhatian, pesona dan butiran yang menyeronokkan. — Gambar ihsan ALDO

“Kami tidak dapat memilih rakan kongsi yang lebih baik daripada Barbie — jenama warisan yang melangkaui generasi, hidup dalam ruang yang suka bermain dan bergaya seperti ALDO,” kata Ketua Pegawai Jenama dan Produk ALDO Daianara Grullon Amalfitano, .

“Matlamat kami adalah untuk menyemarakkan keseronokan dan nostalgia untuk pelanggan kami, dengan menjemput mereka untuk berhubung semula dengan dunia Barbie yang dicintai di mana cintakan diri, pemerkasaan dan impian besar memerintah. Dengan peningkatan trend Barbiecore yang viral tahun lalu, kami merasakan ini adalah saat yang sempurna.”

Koleksi ini boleh didapati mulai 29 Jun di ALDO Pavilion Kuala Lumpur.

Tags

Related Post

Leave a Comment