Cute All Pink, Microsoft Keluarkan Siri Xbox Barbie

Donna

Barbie telah lama menjadi mainan generasi silang yang dikenali oleh orang dewasa dan kanak-kanak. Sebelum ketibaan Barbie Live Action, yang dikeluarkan pada Julai 2023, Barbie sudah mempunyai banyak filem animasi. Jadi, sebagai tindak balas kepada filem itu, Microsoft juga telah mengeluarkan Xbox Series S bertema Barbie kepada kereta Barbie untuk Forza Horzion 5.

“Bersama-sama dengan Warner Bros. Pictures dan Mattel, Xbox teruja untuk menjemput peminat dalam perjalanan yang menyeronokkan, bergaya dan memberi inspirasi pada musim panas ini untuk meraikan pelepasan filem baharu ‘Barbie’ yang sangat dinanti-nantikan,” tulis Kirsten Ward, naib presiden, Xbox Integrated Pemasaran.seperti yang dipetik dari tapak Xbox.

Mempromosikan filem Barbie, Microsoft melancarkan Xbox Series S bertemakan Barbie. Konsol ini mempunyai warna merah jambu comel yang sangat tersendiri, dan reka bentuknya diinspirasikan oleh almari pakaian yang sama dengan anak patung ini. Selain itu, Microsoft juga telah mengeluarkan kulit pengawal untuk Xbox Series X|S, juga dengan tema Barbie.

XboxBarbiesFoto: Microsoft Xbox

Selain melancarkan konsol dan pengawal, Microsoft turut menyediakan kemas kini bertemakan Barbie dalam Forza Horizon 5. Permainan perlumbaan buatan Xbox Game Studios telah mengeluarkan dua buah kereta yang akan muncul dalam filem itu nanti iaitu Chevrolet Corvette EV merah jambu klasik 1956. Korvet dipandu oleh Barbie dan GMC HUMMER Pickup. EV 2022 untuk Ken. Kedua-dua kereta ini adalah percuma dan boleh diperolehi oleh semua pemain Forza Horizon 5 melalui Pusat Mesej dalam permainan.

Barbie merupakan sebuah filem yang cukup dinantikan pada Julai 2023. Filem yang dibintangi oleh Ryan Gosling dan Margot Robbie itu dijadualkan akan ditayangkan pada 21 Julai 2023. Sebagai sebuah francais dengan nama yang mencolok, Barbie mempunyai daya tarikannya yang tersendiri, maka banyak jenama ingin bekerjasama dengan Mattel sebagai pemilik francais Barbie, termasuk dari industri permainan seperti Microsoft Xbox.

Tags

Related Post

Leave a Comment