Charlie Sheen dan anak perempuan Denise Richards, Sami Sheen, 19, menjelaskan gelaran pekerja seksnya

Donna

Sami Sheen, anak kepada pelakon Denise Richards dan Charlie Sheen, baru-baru ini menjelaskan jenis kerja yang dilakukannya selepas seseorang menghinanya di media sosial.

Dalam video TikTok, remaja berusia 19 tahun itu menetapkan rekod lurus tentang akaun OnlyFansnya dan menjelaskan mengapa dia menggelarkan dirinya sebagai pekerja seks. Sami menyiarkan video itu sebagai tindak balas kepada pengguna TikTok lain yang mengulas bahawa orang yang “memilih (lucah) atau ‘kandungan’ … tidak mempunyai apa-apa lagi untuk ditawarkan kepada dunia.”

“Saya perlu menyelesaikan beberapa perkara,” kata Sami dalam klip itu.

“Saya bukan bintang P dan saya tidak berjumpa dengan orang. Saya tidak merakam diri saya melakukan hubungan seks. Saya tidak melakukan itu. Tetapi saya juga tidak mempunyai pertimbangan terhadap orang yang melakukan itu. Itu hanya bukan bidang kerja saya, dan itu bukan sesuatu yang saya selesa lakukan.”

(Mungkin dalam usaha untuk mematuhi peraturan TikTok, Sami menapis dirinya dengan menyebut “P-star” dan “S-work” dan bukannya bintang lucah dan kerja seks, masing-masing.)

Sami telah memuat naik hampir 200 foto dan segelintir video kepada OnlyFans sejak menyertai platform berasaskan langganan tahun lepas. Pada 14 Jun, dia meraikan ulang tahun OnlyFans selama setahun melalui Instagram dan berterima kasih kepada pelanggannya kerana “sentiasa bersembang” dengannya.

“Satu-satunya sebab saya berkata saya seorang S-worker adalah kerana sumber pendapatan utama saya adalah daripada OF (OnlyFans) saya,” kata Sami di TikTok.

“Dan jika orang melakukan penyelidikan (ekspletif) mereka, mereka akan menyedari bahawa terdapat pelbagai bentuk kerja-S. … Saya suka pekerjaan saya. Tiada apa yang boleh dikatakan oleh sesiapa yang membuatkan saya mahu mendapatkan pekerjaan yang berbeza pada masa ini. . Dan saya tidak tahu mengapa orang begitu menilai terhadapnya.”

Pada Julai 2022, Richards menunjukkan sokongan untuk anak perempuannya menyertai OnlyFans dan memuji apl itu kerana membenarkan anda “memiliki kandungan anda” – tidak seperti tapak lain, yang “menjual kandungan anda”.

The Suri Rumah Sebenar Beverly Hills star malah mengikuti petunjuk anak perempuannya dengan melancarkan akaun OnlyFansnya sendiri pada Empat Julai.

“Saya fikir ‘adakah itu akan menjadi sedikit ganjil?'” Richards memberitahu KTLA pada masa itu. “Kemudian dia berkata ‘kami berdua di Instagram’ dan saya berkata ‘anda betul!'”

Richards mengakui bahawa dia “tidak dididik tentang apa itu OnlyFans” pada mulanya tetapi menjadi peminat platform sebaik sahaja dia mula mempelajari lebih lanjut mengenainya.

“Anak perempuan saya mendapat banyak tindak balas kerana membuka akaun itu,” katanya kepada KTLA. “Saya benar-benar berpendapat bahawa pencipta tapak itu benar-benar mengambil yang terbaik dari setiap platform media sosial dan meletakkannya dalam satu tapak.”

“Kami semua menyiarkan gambar dengan diri kami sendiri dengan pakaian mandi di Instagram dan beberapa laman web lain yang tidak ada bezanya selain anda sebenarnya memiliki kandungannya,” tambahnya.

Bapa Sami, Charlie Sheen – dia yang dipanggil darah harimau dan torpedo ganas yang menghina kebenaran – kurang menyokong.

bekas-Lelaki Dua Separuh bintang memberitahu E! Berita dalam satu kenyataan tahun lalu bahawa dia “tidak membenarkan” keputusan anak perempuannya untuk membuka akaun OnlyFans. Richards dan Charlie Sheen telah berkahwin dari 2002 hingga 2006 dan berkongsi dua anak perempuan.

“Memandangkan saya tidak dapat menghalangnya, saya menggesanya untuk mengekalkannya secara berkelas, kreatif dan tidak mengorbankan integritinya,” katanya. Pengurusan kemarahan kata tawas.

“Dia kini berusia 18 tahun dan tinggal bersama ibunya,” tambahnya. “Ini tidak berlaku di bawah bumbung saya.”

Richards menjawab kenyataan bekas suaminya dengan menjelaskan bahawa peranannya sebagai ibu bapa adalah untuk “membimbingnya dan mempercayai pertimbangannya” semasa dia “membuat pilihannya sendiri.” – Perkhidmatan Berita Los Angeles Times/Tribune

Related Post

Leave a Comment