CelcomDigi Naikkan Kuota Data Tinggi Digi Postpaid 60 dari 30GB ke 50GB

Donna

CelcomDigi baru-baru ini mengumumkan bahawa mereka telah meningkatkan kuota bagi pelan Digi Postpaid 60 mereka, dari 30GB kepada 50GB data 4G yang laju. Perubahan ini berkuat kuasa dengan serta-merta tanpa caj tambahan, dan berlaku kepada pelanggan sedia ada dan baru yang menggunakan pelan ini.

Selain itu, syarikat telekomunikasi ini turut menyatakan bahawa mereka yang mendaftar untuk langganan Digi Postpaid 60 juga akan mendapat manfaat tambahan berdasarkan pilihan kontrak mereka. Sebagai contoh, pengguna yang berkomitmen selama 12 bulan layak menerima 10GB data 4G yang laju secara percuma setiap bulan, manakala memilih pilihan 24 bulan memberikan tambahan 30GB setiap bulan. Pilihan yang terakhir ini akan meningkatkan kuota anda kepada 80GB.

Berkaitan: CelcomDigi Perkenalkan 5G Home Wifi Dengan Kuota 1TB

Alternatifnya, bagi mereka yang berminat untuk berkomitmen selama 24 bulan di bawah pelan ini juga boleh memilih antara dua peningkatan percuma yang berbeza jika mereka ingin sesuatu yang lain selain daripada kuota yang diperluaskan. Yang pertama adalah pilihan Peningkat 5G yang membolehkan anda menggunakan kuota data 50GB asal pelan ini pada rangkaian yang lebih pantas, manakala yang kedua memberikan akses tanpa had ke perkhidmatan media sosial seperti TikTok, Instagram, Twitter, dan Facebook.

Menurut laman web Digi, bonus lain bagi pelanggan pelan Postpaid 60 termasuk panggilan tanpa had, faedah untuk pembelian peranti baru, keupayaan untuk menambah hingga enam talian Keluarga tambahan, rebat untuk Perkhidmatan Serat Optik dan Digi Broadband, dan kuota 5G percuma selama 12 bulan melalui promosi Jom 5G Malaysiaku. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa terdapat caj RM0.10 untuk SMS.

Related Post

Leave a Comment