8 TV LED 32 inci Pilihan Terbaik Dengan Harga Mampu Milik

Donna

Samsung-32N4001
8 jenama TV LED 32 inci paling baik dengan harga berpatutan yang boleh anda beli di Malaysia.

TV Led 32 inch semakin digemari banyak orang, lebih-lebih setelah dimasukkannya teknologi dan inovasi terbaru ke dalamnya.

TV Led ukuran 32 inci tak pelak menjadi pilihan banyak orang yang ingin menonton acara TV dan film di rumah dengan nyaman dan mengasyikkan.

Jangan salah, meskipun sudah menggunakan teknologi dan inovasi termutakhir, TV Led 32 inci menawarkan harga yang variatif dan tidak selamanya mahal.

Anda bisa mendapatkannya dengan harga yang paling murah, yaitu mulai dari 1 jutaan saja.

1. TV LED 32 IncChanghong 32G4A

Changhong terkenal sebagai pengilang elektronik berkualiti tinggi dengan harga yang berbaloi di dalam dompet. Salah satu produk TV LED yang pernah mereka buat ialah Changhong 32G4A, yang telah dilengkapi dengan ciri konektiviti yang banyak.

Ya, TV ini telah dilengkapkan dengan port USB, VGA, HDMI dan port audio 3.5 mm. Maksudnya, Anda boleh menghubungkan TV dengan peranti lain untuk memainkan media seperti filem dan muzik.

Selain ciri konektiviti yang lengkap, TV ini juga dah mempunyai skrin HD, yang membuat tampilan visual jelas, tajam dan dengan warna tepat.

Rekabentuknya juga elegan ditambah hanya memerlukan kuasa 45 watt untuk menyala, jadi boleh menjimatkan elektrik. Anda pun boleh gunakan TV ini sebagai monitor tambahan sekiranya dikehendaki.

2. Akari LE-32M88

Berikutnya ada Akari LE-32M88 , TV LED 32 inci terbaik dengan harga mampu diangkat yang boleh Anda pertimbangkan.

Salah satu kelebihan utama TV ini adalah skrin nya yang telahpun berresolusi HD, yang membuat rancangan menonton TV tidak buat sakit mata.

Ciri konektivitinya juga lengkap, seperti port USB, VGA dan HDMI, yang boleh dimanfaatkan untuk menghubungkan TV dengan peranti lain.

Pembeli juga ditawarkan dengan jaminan alat ganti yang sah sehingga 1 tahun, yang boleh menjadi bukti bahawa TV ini sungguh berkualiti.

Ada juga ciri Kunci Selamat untuk memastikan keselamatan ditambah Sistem Amaran Awal. Jangan kuatir bekalan listrik kosong pada akhir bulan, kerana TV ini tidak banyak mengkonsumsi tenaga.

3. Panasonic TH-32E302

Berikutnya ada Panasonic TH-32E302, TV LED 32 inci yang mempunyai panel skrin HD yang memuaskan mata penonton.

TV ini juga sesuai untuk melengkapi dalaman rumah kerana hadir dengan rekaan yang nipis hampir tiada tompok , yang membuatnya kelihatan mewah dan elegan.

TV ini juga boleh untuk memainkan multimedia daripada peranti, berkat port USB dan HDMI yang dah sokong pelbagai jenis peranti.

Pengguna juga boleh menonton TV dan filem dengan bunyi yang hebat terima kasih kepada ciri Pembatas Bunyi Titik.

4. TV LED 32 Inch Polytron PLD32T7511

Rekomendasi TV LED terbaik ukuran 32 inci berikutnya adalah Polytron PLD32T7511, yang menawarkan skrin HD berkualiti.

Skrin TV ini mampu menunjukkan gambar TV dengan jelas dan nipis, ditambah gabungan warna yang kelihatan tepat dan semula jadi.

Menonton TV dan filem juga semakin menyeronokkan berkat dua buah tower speaker yang mampu mengeluarkan bunyi yang maksimum.

Menonton TV dan filem menggunakan TV dari Polytron ini terasa seperti di pawagam berkat kedua-dua faktor tersebut.

Jangan lupa lagi ciri konektivitinya yang lengkap, mulai daripada port USB, VGA, HDMI sehingga audio jack 3.5 mm.

TV berkualiti ini pun tidak boros elektrik, kerana hanya memerlukan kuasa 45 watt, yang boleh menekan penggunaan elektrik dengan baik.

5. Samsung 32N4001

Siapakah yang tak kenal dengan Samsung?

Ya, pengeluar barangan elektronik dari Korea Selatan ini juga mempunyai produk utama untuk segmen TV LED 32 inci iaitu Samsung 32N4001.

TV Samsung ini sangat direkomendasikan kerana mempunyai resolusi skrin penuh HD yang memuaskan mata. Hasilnya, pengalaman menonton pengguna juga semakin ditingkatkan berbanding sebelumnya.

Selain daripada skrin yang dah penuh HD, TV ini juga mempunyai teknologi PurColor, yang boleh meningkatkan kecerahan skrin serentak membuat keserasian warna menjadi tepat.

Pengguna juga boleh menghubungkan peranti seperti smartphone dan komputer ke TV dan memainkan media di dalamnya. TV ini juga boleh menjadi monitor, khususnya Anda yang memerlukan monitor PC tambahan ketika darurat.

6. TV LED 32 Inch TCL 32B3

Produk TCL juga tidak perlu diragui lagi, kerana mereka sering mengeluarkan produk berkualiti tinggi dengan harga terjangkau, seperti yang boleh dilihat pada TCL 32B3.

Selain dilengkapi dengan skrin resolusi HD, TV ini juga telah mempunyai teknologi True Color, yang boleh membuat warna kelihatan tepat dan semula jadi.

Bukan sahaja visual, bunyi yang dihasilkannya juga hebat, berkat teknologi Dolby Audio terkini. Ada juga teknologi Smart Volume, yang boleh membuat isi padu seimbang dan stabil lantas membuat acara menonton TV semakin menyeronokkan.

TV LED 32 inci ini hadir dengan tompok yang nipis, membuatnya seperti TV LED harga puluhan juta. Ciri konektiviti juga lengkap, seperti port USB dan HDMI, yang berguna untuk menghubungkan TV dengan peranti lain.

7. LG 32LM630

Tiada yang boleh meragui TV yang dikeluarkan oleh LG, kerana mereka adalah jenama TV berkualiti tinggi dan terkenal.

Salah satu contoh TV LED berkualiti milik LG ialah LG 32LM630, yang sudah menggunakan skrin resolusi HD untuk gambar yang jelas.

Untuk meningkatkan kualiti skrin, LG menggunakan teknologi terkini, seperti Dynamic Color Enhancer. Teknologi ini boleh memaksimumkan gambar secara dinamik, jadi semua jenis gambar akan memaksimakan warnanya secara automatik.

Ada juga ciri Active HDR, yang boleh memaksimumkan butiran gambar agar sama persis dengan asalnya.

Ciri konektiviti juga tidak kalah lengkap, contohnya sahaja port USB dan HDMI, untuk menyambungkan peranti, cakera keras luaran mahupun flash disk dengan TV.

Berkaitan:

8. Aqua 32AQT6100

Akhir sekali ada TV LED 32 inci daripada jenama Aqua, dengan nombor siri 32AQT6100, yang didakwa mempunyai ciri yang sangat lengkap.

Misalnya sahaja panel skrin, yang dah menggunakan resolusi HD dan boleh memberikan gambar yang nipis dan tajam.

Ada juga port USB, khususnya untuk Anda yang bosan dengan acara TV yang monotom. Ya, port ini boleh dimanfaatkan untuk menghubungkan TV dengan smartphone, cakera keras mahupun flash disk untuk memainkan multimedia di TV.

Selain port USB, ada juga port HDMI, yang boleh dihubungkan dengan pemain media seperti Xbox dan PlayStation.

Jadi, selain daripada dibuat untuk menonton TV dan filem, TV ini juga boleh digunakan untuk bermain video game dengan lancar tanpa halangan.

 

Related Post

Leave a Comment